Referencer

Det siger kunderne

“Dette er det bedste, jeg har hørt i mine mange år i catering. Sangen smelter sammen med backing-musikken – man må lige kigge efter, om der står et orkester i baggrunden.”
Andreas

Alle var glade for både musikken, genren og at den ikke var højere end der kunne snakkes. En del mente simpelthen at det harmoniserede/ afbalancerede deltagerne ved festen – herligt!”
med venlig hilsen Sanne Christiansen

“Jeg kan varmt anbefale at booke Torben. Hans musik giver en positiv og hyggelig stemning til arrangementer, hvor man lige skal sætte prikken over i’et med lidt swing musik. Han kan bruges både til private og firma arrangementer.”
Pernille, BON´A PARTE

“Uanset om Torben giver den hele armen i en Sinatra-fortolkning, spiller en stille ballade på saxofonen eller bare improviserer med stemme, tangenter og fløjte er det altid en stor fornøjelse at lytte til hans musik”
Niels Bie

“Mange tak for den gode musik sang til vores fødselsdagsfest. Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra gæsterne, der synes det var noget helt fantastisk musik jeg havde fundet.”fra Sofie

Kære Torben!

“Vi siger hjertens tak for en usædvanlig flot musik oplevelse under vores forretningsmiddag og fest. Vi nød at høre din sang og din swingmusik og du spillede saxofon med en fantastisk intensitet og indlevelse.ALLE fortjener at få lov at høre dig og dine instrumenter.”
hilsen fra Kristian & Birgit W. Rønnow

Hej Torben

Grande Merci for dit talent. Din musik gjorde hele forskellen til vores bryllupsfest.
Mange hilsner Lotte og Poul