Baggrund

Musikken er en stor del af mit liv og min dybeste passion. Første gang jeg sang offentligt var som dreng, hvor jeg underholdt vennerne i sommerferien, og jeg var allerede dengang vild med følelsen af at glæde andre

Min familie er meget musikalsk, min mor sang for mig hver dag lige fra mine ører begyndte at opfange lyde og jeg endnu ikke havde set dagens lys. Mine tre ældre brødre spiller alle saxofon og diverse andre instrumenter, og som lillebror har jeg fået musik, rytme og sang ind fra den tidligste barndom.

Et liv med musik

Mine specialer er den helt personlige melodi eller sang til kirkebrylluppet samt stilfuld musikalsk baggrund til middage, recepioner og lignende arrangementer. Jeg kombinerer sang, keyboard og saxonfon, så musikken bliver varieret og personlig.

Musikken er en stor del af mit liv og min dybeste passion.

Jeg har spillet og sunget i mange sammenhænge, med bl.a. Pierre Dørge, Fritz von Bülow og Jytte Abildstrøms teater, og stilen spænder fra swing og jazz til moderne pop/rock, evergreens og sange fra hjertet. Jeg har spillet saxofon siden jeg var 18 år og har været kirkesanger i en årrække. Var med som musiker ved DR kirken i foråret 2006 og har medvirket på flere cd´er som saxofonist, bl.a. Jane Meldgaards Marble & Feathers.

Øvrige uddannelser

Uddannet folkeskolelærer og arbejder på en friskole i Aarhus.
Uddannet lærer i Alexanderteknik og underviser i hensigtsmæssig brug af kroppen i forbindelse med musikudøvelse.

CD med meditationsmusik

Jeg har indspillet en cd med meditationsmusik: Deep Inner Tones of the Soul.